Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
U Obrovcu održana radionica _Registar zgrada_

U Obrovcu održana radionica Registar zgrada

Obrovac, 26. veljače 2013.

U prostorijama Gradske uprave Grada Obrovca danas je održana radionica Registar zgrada za ravnatelje i tehničko osoblje svih institucija Grada, čime je i posljednji grad u Zadarskoj županiji pristupio aktivnom provođenju SGE projekta odnosno sustavnog gospodarenja energijom. 

više
U Rijeci održane ISGE radionice za krajnje korisnike

U Rijeci održane ISGE radionice za krajnje korisnike

Rijeka 14. i 15. veljače

Održavanjem ISGE edukacijske radionice educirano je još 14 korisnika objekata u vlasništvu ili na korištenju Grada Rijeke koji će pratiti mjesečnu i tjednu potrošnju energenata na 5 objekata. Prisutnima je pojašnjena uloga i funkcionalnosti ISGE sustava te su počeli sa unosom mjesečnih računa u sustav.

više
Napredna ISGE radionica za riječki EE tim

Napredna ISGE radionica za riječki EE tim

Rijeka, 13. veljače 2013.

Danas je za EE tim Grada Rijeke održana napredna edukacijska radionica o radu u ISGE sustavu na kojoj je prisutnima pojašnjena uloga napredne analize te funkcionalnosti ISGE sustava na primjeru konkretnih ušteda u objektima u vlasništvu ili na korištenju Grada Rijeke.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Samo neka jela zahtijevaju predgrijavanje pećnice. Zapamtite da svakih 10 minuta predgrijavanja pećnice troši 0,06 kWh, što pri učestaloj upotrebi može doprinijeti povećanju vaših računa za el. energiju.