Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
U Dubrovniku održane tri ISGE radionice

U Dubrovniku održane tri ISGE radionice

Dubrovnik, 3. i 4. svibnja 2012.

U informatičkoj učionici Sveučilišta u Dubrovniku, 3. i 4. svibnja održane su tri ISGE radionice za krajnje korisnike. Na radionicama je educirano ukupno 28 korisnika za korištenje ISGE sustava.

više
U Bujama educirano još 12 krajnjih korisnika ISGE-a

U Bujama educirano još 12 krajnjih korisnika ISGE-a

Buje, 19. travnja 2012.

Održavanjem  ISGE edukacijske radionice za krajnje korisnike objekata  u vlasništvu Grada Buje, educirano je još 12 korisnika koji će pratiti mjesečnu i tjednu potrošnju na šest matičnih objekata i tri područne škole. Siniša Krunić, tehnički administrator, prisutnima je pojasnio ulogu i funkcionalnosti ISGE-a, dok su Anja Kolacio i Nataša Grgorinić, asistentice,  prisutnima pomagale oko unosa mjesečnih računa u sustav. Uz gradove Pulu, Labin, Pazin i Grad Buje je uspješno završio prvi dio programa edukacije i upisa računa.

više
Trećom ISGE radionicom u Pakracu završen ciklus edukacija ključnih JLRS u istočnoj regiji

Trećom ISGE radionicom u Pakracu završen ciklus edukacija ključnih JLRS u istočnoj regiji

Pakrac, 22.ožujka 2012.

Trećom u nizu ISGE radionica za krajnje korisnike objekata Požeško-slavonske županije, završen je ciklus edukacija ključnih JLRS u istočnoj regiji. Požeško-slavonska županija je peta slavonska županija u kojoj se potrošnja energije prati na tjednoj i mjesečnoj bazi. Kroz tri radionice za ovu županiju educirano je 30 korisnika ISGE sustava koji su zaduženi za unos podataka u ISGE na ukupno 102 objekta.

više
Održane tri ISGE radionice za pulske osnovne škole

Održane tri ISGE radionice za pulske osnovne škole

Pula, 19. i 20. ožujka 2012.

Održavanjem tri ISGE edukacijske radionice za krajnje korisnike objekata osnovnih škola u vlasništvu Grada Pule, educirana su još 33 korisnika koji će pratiti mjesečnu i tjednu potrošnju na 17 matičnih objekata, a kasnije će uključiti i područne objekte. Siniša Krunić, tehnički asistent, prisutnima je pojasnio ulogu i funkcionalnost ISGE-a, dok je asistentica Anja Kolacio prisutnima pomagala oko unosa mjesečnih računa u sustav. Domarima je pojašnjeno na koji način će tjedno očitavati brojila te kako očitavati digitalna brojila električne energije.

više
U Osijeku održan Okrugli stol o ISGE sustavu

U Osijeku održan Okrugli stol o ISGE sustavu

Osijek, 15. i 16. ožujka 2012.

U osječkom BIOS – poduzetničkom inkubatoru održan je dvodnevni okrugli stol o Informacijskom sustavu za gospodarenje energijom (ISGE). ISGE je internetska aplikacija za nadzor i analizu potrošnje energije i vode u zgradama javnog sektora, nastala u sklopu provedbe SGE projekta te predstavlja neizbježan alat za sustavno gospodarenje energijom, a koriste ga Uredi za gospodarenje energijom u svim hrvatskim gradovima i županijama (lokalni i regionalni EE timovi).

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Papir, staklenu i plastičnu ambalažu odlažite u za to predviđena odlagališta.