Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
Prvi od 50 tečajeva za osnovno korištenje ISGE-a

Prvi od 50 tečajeva za osnovno korištenje ISGE-a

Zagreb, 13. lipnja 2011.

Danas je u Zagrebu održan prvi od pedeset planiranih tečajeva za osnovno korištenje Informacijskog sustava za gospodarenje energijom – ISGE I. Tečajevi su namijenjeni osposobljavanju tehničkog i administrativnog osoblja, odnosno budućih korisnika i energetskih menadžera za samostalno korištenje ISGE računalnog programa i kontinuirano praćenje potrošnje energenata. 

više
ISGE radionica za krajnje korisnike Grada Splita

ISGE radionica za krajnje korisnike Grada Splita

Split, 10. lipnja 2011.

Na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu danas je održana druga u nizu edukacijskih radionica za primjenu Informacijskog sustava za gospodarenje energijom (ISGE) za krajnje korisnike objekata Grada Splita na kojoj je sudjelovalo 11 predstavnika objekata. Također, održan je i interaktivni dio radionice na kojoj su sudionici sami unosili u ISGE podatke iz donesenih računa. 

više
ISGE radionica za krajnje korisnike u Gradu Komiži

ISGE radionica za krajnje korisnike u Gradu Komiži

Komiža, 9. lipnja 2011.

Danas je u prostorijama gradske knjižnice održana ISGE edukacijska radionica za krajnje korisnike koji će za objekte Grada Komiže prvo mjesečno, a zatim i tjedno unositi račune za utrošene energente. Grad Komiža ima sveukupno sedam objekata u ISGE sustavu. Na radionici su prisustvovale tri odogovorne osobe koje će unositi podatke. 

više
ISGE radionica u Gradu Visu

ISGE radionica u Gradu Visu

Vis, 9. lipnja 2011.

Danas je u prostorijama Dječjeg vrtića  održana ISGE edukacijska radionica za krajnje korisnike koji će za objekte Grada Visa prvo na mjesečnoj a zatim i tjednoj bazi unositi račune za korištene energente. Grad Vis ima ukupno 10 objekata u ISGE sustavu. Na radionici su prisustvovale tri odgovorne osobe koje će unositi podatke.  

više
U OBŽ održana pretposljednja ISGE radionica

U OBŽ održana pretposljednja ISGE radionica

Osijek, 9. lipnja 2011.

U Agenciji za razvoj Osječko-baranjske županije, u četvrtak je održana pretposljednja ISGE radionica namijenjena edukaciji krajnjih korisnika. Radionicu je otvorila Ivana Čandrlić-Dankoš, članica EE tima Županije, a tehnički dio održao je Dragan Kovačević, zajedno sa asistentima Anitom Đuran i Milanom Panićem. Na radionici je prisustvovalo 13 korisnika koji će retroaktivno unijeti račune za cijelu 2011. za sve energente, a od 10. lipnja započet će i redovito pratiti, očitavati i unositi redovnu potrošnju svojih objekata na tjednoj bazi. 

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Instalacijom jednozonske regulacije sustava grijanja moguće je postići uštede od oko 30%, dok je instalacijom višezonske termičke regulacije moguće postići i do 40% ušteda.