Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
ISGE radionice u Komiži i Visu

ISGE radionice u Komiži i Visu

Komiža i Vis, 31. svibnja 2011.

Za članove EE tima gradova Komiže i Visa održana je prva edukacijska radionica za korištenje novog ISGE sustav. Radionicu je uvodnim riječima otvorio doc.dr.sc. Sandro Nižetić, koordinator na projektu EE u zgradarstvu za područje Dalmacije, te spomenuo dosadašnje aktivnosti na SGE projektu. Ivan Jurčević, voditelj tima na SGE projektu za područje Dalmacije, prezentirao je mogućnosti ISGE sustava. 

više
Održana treća od pet radionica za korisnike u Osječko-baranjskoj županiji

Održana treća od pet radionica za korisnike u Osječko-baranjskoj županiji

Osijek, 26. svibnja 2011.

U Osijeku je danas održana treća radionica za korisnike ISGE sustava u Osječko-baranjskoj županiji. Na radionici je prisustvovalo 13 sudionika, iznimno zainteresiranih za početak praćenja potrošnje i rad sa ISGE-om. S obzirom na odličnu suradnju sa EE timom Osječko-baranjske županije, slijedeći tjedan bit će organizirane još dvije radionice. 

više
Održana radionica za krajnje korisnike Osječko-baranjske županije

Održana radionica za krajnje korisnike Osječko-baranjske županije

Osijek, 19. svibnja 2011.

Danas je u Zavodu za informatiku u Osijeku održana druga u nizu radionica za krajnje korisnike u Osječko-baranjskoj županiji. Radionici se odazvalo svih 15 korisnika koji već godinu dana  prate potrošnju energije na svojim objektima. Iskustva sa prethodne radionice znatno su olakšala rad u smislu pristupa i motiviranja korisnika za rad u Informacijskom sustavu za gospodarenje energijom (ISGE). 

više
Održana ISGE radionica za EE tim Grada Dubrovnika

Održana ISGE radionica za EE tim Grada Dubrovnika

Dubrovnik, 19. svibnja 2011.

U prostorima Razvojne agencije Grada Dubrovnika danas je održana ISGE radionica za predstavnike EE tima Grada Dubrovnika. Na početku radionice doc. dr. sc. Sandro Nižetić, koordinator na projektu EE u zgradarstvu za područje Dalmacije, kratko je predstavio SGE projekt te najavio nadolazeće aktivnosti. Demonstracijski dio radionice proveden je na računalima a vodio ga je Ivan Jurčević, voditelj tima na SGE projektu za područje Dalmacije. EE tim grada Dubrovnika čine: Maja Brzić i Antonio Ursić. 

više
Kolegij ravnatelja osnovnih i srednjih škola Varaždinske županije

Kolegij ravnatelja osnovnih i srednjih škola Varaždinske županije

Varaždin, 17. svibnja 2011.

Danas je u Županijskoj palači u Varaždinu održan kolegij ravnatelja osnovnih i srednjih škola Varaždinske županije. Pročelnik županijskog Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i znanost Miroslav Huđek naveo je kako u troškovi za energente predstavljaju 29% materijalnih troškova škola Varaždinske županije. S ciljem boljeg upravljanja tim troškovima, u stotinjak školskih objekata pratit će se potrošnja energenata i informacije unositi u ISGE sustav.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Imajte u vidu da kad stari kućanski uređaj zamjenjujete novim, s obzirom na napredak tehnologije, svakako kupujete učinkovitiji uređaj nego što je bio onaj proizveden prije 15-20 godina.