Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Radionica za odgovorne osobe Ministarstva pravosuđa na području Slavonije

Osijek, 4. svibnja 2011.

U sklopu programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red održana je Uvodna prezentacija za odgovorne osobe pri Ministarstvu pravosuđa RH na području Slavonije. Voditeljica programa Vlade RH dr. sc. Vlasta Zanki predstavila je program uz naglasak na veliki potencijal za uštede koji postoji u Republici Hrvatskoj, a samim time i u cijelom Ministarstvu pravosuđa. Cijelo Ministarstvo pravosuđa aktivno kreće u provođenje mjera energetske efikasnosti kako bi smanjilo visoke troškove za energiju i vodu.

više

ISGE edukacijsko - motivacijska radionica na FESB-u

Split, 4. svibnja 2011.

Na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, održana je ISGE edukacijsko - motivacijska radionica namijenjena članovima EE timova grada Splita, Solina i Omiša. Matija Vajdić, suradnik na projektu - Informacijski sustav za gospodarenje energijom, nazočnima je prezentirao mogućnosti ISGE sustava. Predstavnici UNDP-a su budućim korisnicima također individualno prezentirali primjenu sustava te se za navedene gradove uskoro očekuju ISGE edukacijske radionice za krajnje korisnike. 

više

ISGE edukacijsko - motivacijska radionica u Solinu

Solin, 2. svibnja 2011.

U Gradskoj vijećnici održana je ISGE edukacijsko - motivacijska radionica za ravnatelje objekata pod vlasništvom grada Solina. Grad Solin aktivno sudjeluje u realizaciji tri projekata sufinanciranih od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti te je na najnovijem natječaju dobio i sufinanciranje za drugu fazu izvedbe projekte zamjene dijela javne rasvjete.

više

Radionica za odgovorne osobe u Ministarstvu pravosuđa u Zagrebu

Zagreb, 13. travnja 2011.

U sklopu programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red održana je informativno-edukativna radionica za odgovorne osobe svih sudova unutar Ministarstva pravosuđa RH. Voditeljica programa Vlade RH dr.sc. Vlasta Zanki predstavila je program uz naglasak na veliki potencijal za uštede koji postoje u Republici Hrvatskoj, a samim time i u Ministarstvu pravosuđa. 

više
Radionica za odgovorne osobe u Ministarstvu pravosuđa u Rijeci

Radionica za odgovorne osobe u Ministarstvu pravosuđa u Rijeci

Rijeka, 12. travnja 2011.

U sklopu programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red održana je informativno-edukativna radionica u Rijeci za odgovorne osobe sa sudova unutar Ministarstva pravosuđa RH. Na radionici je sudjelovalo ukupno 26 sudionika. Voditeljica programa Vlade RH dr.sc. Vlasta Zanki predstavila je sudionicima radionice program uz naglasak na nužnost uspostave sustavnog gospodarenja energijom.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Kod kupnje klimatizacijskog uređaja, obratite pažnju na faktor hlađenja uređaja - COP ili EER (uglavnom se kreće od 2,5 do 4). Veći COP faktor označava energetski efikasniji uređaj.