Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
ISGE radionica za krajnje korisnike Grada Omiša

ISGE radionica za krajnje korisnike Grada Omiša

Omiš, 22. rujna 2011.

Danas je održana ISGE radionica za krajnje korisnike objekata u vlasništvu Grada Omiša. U uvodnom dijelu doc.dr.sc. Sandro Nižetić, voditelj EE projekata  za područje Dalmacije pojasnio je smisao ISGE sustava te koristi od njegove primjene, dok je u drugom dijelu radionice Ivan Jurčević, voditelj tima za područje Dalmacije, demonstrirao konkretne mogućnosti ISGE sustava. 

više
Priručnici za korištenje ISGE-a dostupni online

Priručnici za korištenje ISGE-a dostupni online

21. rujna 2011.

Korisnicima ISGE sustava od danas su na raspolaganju online Priručnici za korištenje ISGE-a. Dostupni priručnici podijeljeni su prema ulogama koje korisnik može imati u sustavu, a nalaze se na sljedećem linku

više
Započeo set nadopune Tečaju ISGE I

Započeo set nadopune Tečaju ISGE I

Zagreb, 20. rujna 2011.

Prošli tjedan započela je nadopuna Tečaja za osnovno korištenje Informacijskog sustava za gospodarenje energijom – ISGE I, koja je namijenjen osposobljavanju tehničkog i administrativnog osoblja. Educirano osoblje predstavlja buduće energetske korisnike i menadžere osposobljene za samostalno korištenje ISGE računalnog programa i kontinuirano praćenje potrošnje energenata.

više
U Solinu održana ISGE radionica za krajnje korisnike

U Solinu održana ISGE radionica za krajnje korisnike

Solin, 19. rujna 2011.

Danas je u informatičkim prostorijama u sklopu poslovnog centra održana ISGE radionica za krajnje korisnike objekata u vlasništvu Grada Solina. U uvodnom dijelu doc.dr.sc. Sandro Nižetić, regionalni koordinator SGE projekta za područje Dalmacije pojasnio je smisao i koristi primjene ISGE sustava, dok je u drugom dijelu radionice Ivan Jurčević, voditelj tima za područje Dalmacije, demonstrirao konkretne mogućnosti sustava. 

više
Prva ISGE radionica za Grad Osijek

Prva ISGE radionica za Grad Osijek

Osijek, 15. rujna 2011.

U poduzetničkom inkubatoru BIOS danas je održana prva radionica za krajnje korisnike ISGE sustava Grada Osijeka. Na radionici su sudjelovali predstavnici Gradskih uprava i mjesnih kotara, dječjeg kazališta, knjižnica i centra za predškolsko obrazovanje, koji će obuhvatiti preko 50 objekata u vlasništvu Grada, te educirati tehničko osoblje ustanova kojim rukovode.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Energija za proizvodnju i pakiranje te metan koji nastaje na odlagalištima otpada doprinose emisiji stakleničkih plinova u atmosferu, stoga sortirajte otpad, odlažite ga na predviđena odlagališta i kupujte veća pakiranja proizvoda.