Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
Održana ISGE radionica za krajnje korisnike Grada Gospića

Održana ISGE radionica za krajnje korisnike Grada Gospića

Gospić, 7. ožujka 2013.

Danas je u informatičkoj učionici OŠ dr. Jure Turića u Gospiću održana ISGE radionica namijenjena krajnjim korisnicima objekata u vlasništvu Grada, kojoj je prisustvovalo 14 sudionika koji će pratiti mjesečnu i tjednu potrošnju energenata na 7 objekata. Nakon radionice, uslijedio je radni sastanak sa gospićkim EE timom.

više
U Puli održane dvije ISGE radionice

U Puli održane dvije ISGE radionice

Pula, 5. i 6. ožujka 2013.

U gradskoj vijećnici Grada Pule danas su održane dvije ISGE radionice, namijenjene krajnjim korisnicima objekata i ustanovama matičnog korisnika Grada Pule. Educirano je 14 korisnika koji će pratiti mjesečnu i tjednu potrošnju na 28 objekata.

više
U senjskom EE info uredu održane dvije ISGE radionice

U senjskom EE info uredu održane dvije ISGE radionice

Senj, 4. ožujka 2013.

U senjskom EE info uredu danas su održane dvije ISGE radionice: jedna za 12 krajnjih korisnika ustanova u vlasništvu Grada te osnovna ISGE radionica za 5 članova senjskog EE tima. Tom prilikom nazočnima je predstavljen ISGE sustav, njegova uloga i funkcionalnosti te im je pojašnjen pricip očitavanja brojila te unos informacija u ISGE. 

više
U Obrovcu održana radionica _Registar zgrada_

U Obrovcu održana radionica Registar zgrada

Obrovac, 26. veljače 2013.

U prostorijama Gradske uprave Grada Obrovca danas je održana radionica Registar zgrada za ravnatelje i tehničko osoblje svih institucija Grada, čime je i posljednji grad u Zadarskoj županiji pristupio aktivnom provođenju SGE projekta odnosno sustavnog gospodarenja energijom. 

više
U Rijeci održane ISGE radionice za krajnje korisnike

U Rijeci održane ISGE radionice za krajnje korisnike

Rijeka 14. i 15. veljače

Održavanjem ISGE edukacijske radionice educirano je još 14 korisnika objekata u vlasništvu ili na korištenju Grada Rijeke koji će pratiti mjesečnu i tjednu potrošnju energenata na 5 objekata. Prisutnima je pojašnjena uloga i funkcionalnosti ISGE sustava te su počeli sa unosom mjesečnih računa u sustav.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Kupujte veća pakiranja proizvoda koje redovito koristite. Za proizvodnju jedne boce od 1,5 l potroši se manje energije nego za 3 boce od 0,5 l. Također, proizvodi se i manje otpada.