Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

370 djelatnika ZET-a educirano o Zelenom uredu

 370 djelatnika ZET-a educirano o _Zelenom uredu_

U tvrtki Zagrebački električni tramvaj (ZET), podružnici Zagrebačkog holdinga, na lokaciji Ljubljanica, održano je ukupno devet radionica Zelenog ureda tijekom mjeseca siječnja. Radionice se održavaju u sklopu edukacijskih aktivnosti i provedbe SGE projekta u Zagrebačkom holdingu.

U tri radna dana, od 24. do 26. siječnja, Jelena Kremenjaš, voditeljica Zelenog ureda u sklopu EE projekta, održala je šest radionica dok je Bojan Ribić iz Podružnice Čistoća, održao tri radionice u jednom danu. Od 1968 zaposlenih na lokaciji Ljubljanica, planirano je da u motivacijskim radionicama Zelenog ureda sudjeluje administrativno osoblje, zaposleni na održavanju opreme i objekata i prodaje karata, odnosno ukupno 600 djelatnika. Do sada je u motivacijskoj radionici sudjelovalo 370 zaposlenika odnosno 62%.

Provođenje motivacijskih radionica nastavit će se u veljači na lokaciji Ljubljanica i dalje na svim ostalim lokacijama, a održat će ih Tomislav Karamatić ing., član EE radne grupe. 

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Gorivo koje potrošite u tipičnoj 30 kilometarskoj vožnji do posla moglo bi pokretati vaše uredsko računalo oko 70 sati, a vaš mali laptop i 350 sati!