Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Druga radionica za voditelje Zelenog ureda u MINGORP-u

U Ministarstvu gospodarstava, rada i poduzetništva održana je druga po redu edukacijska radionica za voditelje Zelenog ureda, a u sklopu provedbe programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red. Kako je radionica namijenjena voditeljima Zelenog ureda, odnosno članovima EE tima (tim za energetsku efikasnost) u svim ministarstvima, naglasak je bio na načinu provođenja te motivaciji svih djelatnika prema energetski efikasnom ponašanju na radnom mjestu.

Cilj uvođenja Zelenog ureda  u svakodnevno uredsko poslovanje je smanjenje troškova za energente i materijal koji se koristi, a ujedno i povećanje efikasnost korištenja resursa te smanjenje negativnog utjecaj na okoliš. Koncept Zelenog ureda i edukacija svih zaposlenika putem radionica uspješno se provode u gotovo svim ministarstvima. Do sada je održano 70 radionica Zelenog ureda, a odslušalo ju je preko 1500 zaposlenika užeg djela ministarstava.

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Prilikom pranja rublja, vodite računa o tome kako je energetski efikasnije pranje punog bubnja te odaberite program s najnižom temperaturom vode dostatnom da rublje bude kvalitetno oprano.