Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Edukacijska radionica u Ninu

Edukacijska radionica u Ninu

U prostorijama OŠ Petra Zoranića, održana je edukacijska radionica na kojoj su korisnici ustanova Grada Nina educirani kako koristiti novi ISGE sustav. Ukratko je predstavljen status grada Nina na provođenju SGE projekta. Koordinatorica projekta EE u zgradarstvu, Jelena Atlić McColgan, pohvalila je Ured za gospodarenje energijom, te najavila skoro osposobljavanje za samostalan rad. Time će EE tim biti spreman za analize i interpretacije potrošnje energije u svojim objektima te planiranje energetike za slijedeću godinu. Stvorit će se uvjeti za redovita, periodična izvještavanja prema nadležnom Ministarstvu i Fondu, sve u skladu provedbe Zakona o učinkovitom korištenju energijom u neposrednoj potrošnji.

Član EE tima, Ivo Surić, potpisao je donacijski transfer za EE info pano koji je u Gradu postavljen na frekventnom mjestu u sklopu informativno edukacijske kampanje prema građanstvu. Interakcijski, tehnički dio radionice unosa mjesečnih računa i tjednih unosa potrošnje energenata, održala je asistentica na projektu, Lana Hudetz. Radionici je prisustvovalo 3 predstavnika ninskih institucija.

/assets/images/post/796/list/thumb/novi isge radionica nin.jpg

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Najbolji način izbjegavanja toplinskih mostova je postavljanje toplinske izolacije s vanjske strane cijele ovojnice objekta bez prekida te dobro brtvljenje reški i spojeva.