Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

HIO i SGE prezentirani na ZUKE konferenciji

HIO i SGE prezentirani na _ZUKE_ konferenciji

U kino dvorani Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva u Zagrebu održana je Konfrencija o Zakonu o učinkovitom korištenju energije u neposrednoj potrošnji (NN 152/2008) i dosadašnjim aktivnostima na području energetske učinkovitosti u RH. Organizatori Konferencije su Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i HEP ESCO.

Ovom prilikom prezentirane su i najznačajnije aktivnosti UNDP-a na ovom području koje su prepoznate i pozdravljene od strane mnogih predavača. Voditeljica Programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red dr.sc. Vlasta Zanki predstavila je glavne rezultate Programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red i projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama. Konferenciji je prisustvovalo 70-ak osoba, između ostalog i mnogi predstavnici gradova, županija i ministarstava. 

 
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Ne zaboravite izolirati i kutije za rolete te rolete pametno koristiti: spuštanje roleta u noćnim satima zimi spriječit će gubitak topline i do 10%.