Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

HZMO se uključio u HIO program

HZMO se uključio u HIO program

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO) i Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP), potpisali su danas Pismo namjere kojim se HZMO i službeno uključio u program Vlade RH Dovesti svoju kuću u red (HIO). 

Pismom namjere je službeno usuglašena suradnja između HZMO-a i UNDP-a na realizaciji mjera povećanja energetske efikasnosti u objektima u nadležnosti Republike Hrvatske. Pismo namjere potpisali su Srećko Vuković, ravnatelj Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje i Goran Čačić, voditelj projekta Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj.

Program Dovesti svoju kuću u red provodi se u svim ministarstvima i određenim tijelima državne uprave u Republici Hrvatskoj s ciljem uspostave sustavnog gospodarenja energijom u čemu izuzetno važnu ulogu ima Informacijski sustav za gospodarenje energijom (ISGE) koji će od sada omogućiti i HZMO-u kvalitetno praćenje potrošnje energenata i vode.

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Koristite električne grijače za vodu, jer je zagrijavanje vode brže i učinkovitije od zagrijavanja vode u posudi na električnom štednjaku.