Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

ISGE radionice za Grad Osijek

ISGE radionice za Grad Osijek

Danas je u poduzetničkom inkubatoru BIOS, održana prva radionica za krajnje korisnike ISGE sustava Grada Osijeka. Radionica je održana u dva dijela. U prvom su prisustvovale osobe koje će biti zadužene samo za očitavanje i unos tjednih očitanja u ISGE za gradske četvrti i mjesne odbora Grada Osijeka, dok su edukaciju za unos mjesečnih računa za te objekte već prošle osobe iz Gradskog poglavarstva.

Drugi dio radionice slušali su korisnici Gradske uprave i samouprave, zgrade HNK i novoobnovljene OŠ Ljudevita Gaja. Ti korisnici će biti zaduženi za unos računa i tjednih očitanja na svojim objektima u sklopu provedbe SGE projekta. S obzirom da veći dio tih korisnika već više od godinu dana redovito očitava potrošnju energije, dio očitanja moći će se unijeti i retroaktivno.

Nazočne je pozdravila voditeljica osječkog EE ureda, Mira Lizačić-Vidaković, a tehnički dio radionice održali su UNDP-ovi asistenti, Domagoj Dvoržak, Anita Đuran i Dragan Kovačević.

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Instaliranjem elektronskih razdjelnika toplinske energije moguće je individualno mjeriti potrošnju toplinske energije po stanovima, čime se omogućuje potrošačima da plaćaju onoliko energije koliko i potroše.