Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Istarskoj županiji uručena Energetska povelja i otvorena EE info galerija

Program Ujedinjenih naroda za razvoj u Hrvatskoj (UNDP Hrvatska), Istarska županija i Istarska regionalna energetska agencija (IRENA), su otvorili EE info galeriju u zgradi Istarske županije, Flanatička 29, Pula. Također, tom prigodom je Istarskoj županiji svečano uručena Energetska povelja gradonačelnika i župana Republike Hrvatske. Riječima dobrodošlice nazočnima se obratio Alen Damjanić, v.d. pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo, koji se predstavnicima UNDP-a, Zoranu Bogunoviću, voditelju marketinga i komunikacija projekta EE projekta, i Aniti Klanac, koordinatorici projekta EE u zgradarstvu, zahvalio na uspješnoj dosadašnjoj suradnji. Valter Poropat, direktor IRENA-e, ukratko je predstavio provedbu i aktivnosti IRENA-e na SGE projektu.

U vijećnici Istarske županije, Vedranu Grubišiću, zamjeniku župana Istarske županije, svečano je uručen primjerak Energetske povelje kojom se iskazuje svjesnost i politička volja o potrebi gospodarenja energijom na lokalnoj razini, brizi o zaštiti okoliša te racionalnom gospodarenju resursima na dobrobit lokalne zajednice i svih građana.

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Ne zaboravite izolirati i kutije za rolete te rolete pametno koristiti: spuštanje roleta u noćnim satima zimi spriječit će gubitak topline i do 10%.