Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Održan stručni seminar Integrirani pristup projektiranju objekata i KGH sustava

Održan stručni seminar _Integrirani pristup projektiranju objekata i KGH sustava_

U Zagrebu, Rijeci i Splitu su u organizaciji Programa Ujedinjenih Naroda za razvoj (UNDP), Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, Veleposlanstva SAD-a, Društva za oblikovanje održivog razvoja, Hrvatske gospodarske komore te Razreda arhitekata Hrvatske komore arhitekata i inženjera u graditeljstvu, održana predavanja g. H. Jaya Encka na temu Integrirani pristup projektiranju objekata i KGH sustava.

U Zagrebu je stručni seminar posjetilo preko sto zainteresiranih arhitekata, građevinara, strojara i drugih stručnjaka, dok se na predavanjima u Rijeci i Splitu pojavilo u svakom gradu njih nešto više od dvadeset. Na predavanja istaknuta važnost integriranog pristupa projektiranju objekata i KGH sustava, LEED certifikaciji i održivom projektiranju i gradnji objekata, te konkretnim uspješnim primjerima iz prakse.

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Ugradbeni hladnjaci u stražnjem dijelu gdje se oslobađa toplina imaju lošiju cirkulaciju zraka te će stoga trošiti više energije za postizanje i održavanje određene temperature u hladnjaku.