Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Održane dvije ISGE radionice u školama Zadarske županije

Održane dvije ISGE radionice u školama Zadarske županije

Održavanjem dviju ISGE edukacijskih radionica za krajnje korisnike objekata osnovnih i srednjih škola u vlasništvu Zadarske županije, educirano je još 19 korisnika koji će pratiti mjesečnu i tjednu potrošnju na 12 matičnih objekata, a kasnije će uključiti i područne objekte. 

Lana Hudetz, voditeljica tima za područje sjeverne Dalmacije, prisutnima je pojasnila ulogu i funkcionalnosti ISGE-a, dok je Goran Hudetz, tehnički asistent, prisutnima pomagao oko unosa mjesečnih računa u sustav. Domarima je pojašnjeno na koji način će tjedno očitavati brojila, te kako vršiti očitanje digitalnog brojila električne energije. 

Korisnici su na radionicu donijeli i predali kopije računa za energente i vodu za razdoblje od 2009. do 2011. godine koje će djelatnici SGE projketa unijeti u Informacijski sustav za gospodarenje energijom te će na taj način njihovi objekti biti ažurirani sa svim podacima i računima za razdoblje 2007.- 2011. godine i moći će se zaključati. 

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Zimski vrt omogućuje dodatno iskorištavanje sunčeve energije. Naime, nagib sjenila na krovu zimskog vrta propušta nisko zimsko sunce, time omogućavajući zagrijavanje prostora.