Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Otvoren EE info ured Grada Nina

U prostorima Gradske uprave Grada Nina danas je otvoren EE info ured. Otvaranju su nazočili Jozo Mustać, pročelnik Odjela za komunalne djelatnosti, voditelj EE tima, koji je održao uvodnu riječ, Ivo Surić, stručni energetski savjetnik, voditelj EE info ureda te Jelena Atlić McColgan, koordinatorica projekta EE u zgradarstvu, predstavnica EE projekta i UNDP-a.

Predstavljene su dosadašnje aktivnosti grada Nina na provođenju SGE projekta. Ovom prilikom je svečano uručeno Uvjerenje Ivi Suriću o uspješno završenom Tečaju za energetske savjetnike

EE info ured počinje sa radom 1. rujna i bit će dostupan građanima  dva puta tjedno po par sati. To je mjesto gdje građani mogu doći po savjete kako da i svoju kuću učine energetski efikasnom, a mogu se informirati i o aktivnostima koje njihov Grad provodi na SGE projektu. EE info ured, kao i ranije otvoreni EE info galerija i EE info pano dio su informativno-edukativne kampanje za građane koja se provodi u sklopu SGE projekta.

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Isključite računalo kad ga ne koristite jer ćete time produljiti životni vijek komponenti i uštedjeti energiju, bez da dodatno opterećujete računalo. Screen saveri ne štede energiju, već samo ekran!