Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Pokretanje druge medijske kampanje u sklopu EE projekta

Pokretanje druge medijske kampanje u sklopu EE projekta

Krajem listopada 2007.g. EE projekt pokrenuo je svoju drugu informativno-edukativnu medijsku kampanju za projekt Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj. Kampanja je usmjerena građanstvu s ciljem poticanja pravilnog gospodarenja s energijom kako bi u konačnici svaka obitelj kroz pravilno ponašanje i primjenu odgovarajućih mjera energetske efikasnosti mogla uštedjeti na troškovima energenata.

U kampanji se pored dvojice susjeda Gašpara i Trošimira pojavljuje i Gašparova obitelj, odnosno novi animirani likovi - supruga Marta, kći Maja i sin Borko. Uz savjete koje Gašpar daje svom susjedu Trošimiru i mijenja njegovo ponašanje u svrhu udobnijeg života s manje troškova za energente, sada ga možemo vidjeti i kako savjetuje svoju obitelj u svakodnevnom trošenju energije na efikasan način, odnosno pravilnom gospodarenju s energijom.

U okviru nove informativno-edukativne kampanje animirani likovi Gašpara i njegove obitelji pojavit će se na sva četiri nacionalna televizijska kanala (HTV1, HTV2, RTL i NOVA-TV), u svim nacionalnim dnevnim novinama (Večernji list, 24sata, Jutarnji list) te u magazinima (Globus, Nacional, Gloria, Story, Arena), a od 15. prosinca '07. mogu se vidjeti i na preko 300 billboarda diljem Hrvatske.

Od samog početka kampanje glasovi Gašpara, Marte, Maje i Borka mogu se čuti u programu Narodnog i Otvorenog radija. Kampanja će, uz kraći prekid tijekom siječnja sljedeće godine, trajati sve do 23. ožujka '08. godine.

/assets/images/post/292/list/thumb/plakat2.jpg

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Umjesto plastičnih, počnite koristiti biorazgradive ili platnene vrećice. Ne zaboravite ih ponijeti sa sobom pri odlasku u kupnju!