Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Predstavnici EE projekta na Danu energije u Bujama

Predstavnici EE projekta na _Danu energije_ u Bujama

UNDP-ovi predstavnici EE projekta Zoran Bogunović, koordinator marketinga i komunikacija, i Anita Klanac, koordinatorica na projektu SGE, održali su prezentacije na Danu energije, održanom danas u sklopu Europskog tjedna održive energije u Istri, koji se održava od 11.– 15. travnja 2011. Dan energije, odnosno Informativni dan o energetskim pitanjima i mogućnostima financiranja projekata iz Europskih fondova iz područja energije, organizirali su udruga Informo i Grad Buje.  

Zoran Bogunović održao je prezentaciju na temu Energetska efikasnost i socijalno odgovorno poslovanje za održivi razvoj tržišta, dok je Anita Klanac predstavila aktivnosti projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama na području Istarske županije. U Hrvatskoj je Dan energije u sklopu EU Tjedna održive energije 2011., organiziralo 14 gradova. Tjedan održive energije obilježio se u 43 države u Europi, Aziji i Sjevernoj Americi s ukupno 720 događanja.

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Punjači za mobitele, osobna računala i digitalne kamere troše energiju i kad su odvojeni od uređaja, a zbog zagrijavanja predstavljaju i rizik od požara. Kad se ne koriste, treba ih isključiti iz utičnica!