Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Prezentacija nalaza energetskih ocjena - Ugo Hoteli Opatija - Hotelsko naselje Solaris, Šibenik

Prezentacija nalaza energetskih ocjena - Ugo Hoteli Opatija - Hotelsko naselje Solaris, Šibenik

U Opatiji je održana prezentacija nalaza energetske ocjene provedene na Ugo Hotelima. Na prezentaciji su bili prisutni predstavnici Ugo Hotela i Ugo Grupe te predstavnici UNDP-a i tvrtke Energo iz Rijeke koja je izvođač energetske ocjene. Na prezentaciji su pojašnjene uočene mjere uštede energije u hotelima te se s vlasnicima i upravom hotela raspravljalo mogućnosti realizacije predloženih mjera u svrhu smanjenja potrošnje energije.

Također, održana je prezentacija nalaza energetske ocjene hotelskog naselja Solaris kraj Šibenika. Na prezentaciji su bili prisutni predstavnici hotelskog naselja Solaris, Ugo Grupe, UNDP-a i konzorcija tvrtki koje su provele energetsku ocjenu. Tijekom prezentacije pojašnjene su uočene mjere uštede energije i vode u Solarisu, te se s predstavnicima uprave naselja i vlasnika raspravljalo o mogućim scenarijima realizacije predloženih mjera.

Projekt Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj i pripadajući projektni ured UNDP-a su u oba slučaja ponudili uslugu tehničkog i stručnog savjetovanja i pomoći pri realizaciji predloženih mjera uštede energije, s ciljem što kvalitetnijeg i jednostavnije realizacije projekata te postizanja krajnjeg rezultata smanjenja potrošnje energije, a samim time i smanjenja zagađenja okoliša.

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Ljeti u instalacije centralnog grijanja može ući zrak koji s početkom sezone grijanja može smanjiti kapacitet vašeg sustava, stoga je nužno redovito odzračivati radijatore i cijelu instalaciju.