Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Prezentirana energetska studija kompleksa KB Sestre milosrdnice u Zagrebu

U Multimedijalnom centru Kliničke bolnice Sestre milosrdnice u Zagrebu održana je prezentacija energetske studije napravljena za kompleks bolnice. Za djelatnike Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi uvodno predstavljanje Programa Dovesti svoju kuću u red održala je kordinatorica programa Vlade RH Sanja Horvat.

Prezentaciji je prisustvovala i Irena Dubravec, načelnica Odjela za pripremu, provedbu i razvoj programa, projekata i drugih aktivnosti energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, koja je pozdravila skup i najavila uskoro otvaranje natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava te pojasnila pravila prijavljivanja.

Prezentaciju energetske studije održao je predstavnik Fakulteta strojarstva i brodogradnje iz Zagreba, institucije koja je izradila energetsku studiju. Uz pomoćnicu ravnatelja i predstavnike tehničke službe prezentaciju su pratile i sve glavne seste odjela. Od strane predstavnika bolnice izražena je želja da se prijave na najavljeni natječaj kod Fonda.

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Uređaji i rasvjetna tijela energetskog razreda A troše i do 45% manje energije od istih uređaja energetskog razreda D, stoga preporučujemo kupnju uređaja A razreda i više.