Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Projekcija filma Misli na sutra za učenike OŠ 22. lipanj u Sisku

U sisačkoj osnovnoj školi 22. lipnja danas je održana projekcija animirano-edukativnog filma za djecu Misli na sutra. Nakon projekcije filma predstavnik EE projekta Zoran Bogunović, voditelj projekta za marketing, komunikacije i razvoj partnerstva, razgovarao je s djecom o temama filma. Na događanju, kao i vrlo produktivnoj raspravi o energetskoj efikasnosti, sudjelovalo je 40-ak učenika iz eko grupe škole 22. lipnja. 

Galerija fotografija s događanja 

Djecu i okupljene pozdravili su i ravnateljica OŠ 22. lipnja Azra Rađenović, gradonačelnik Grada Siska Dinko Pintarić, voditelj SGE projekta za područje Sisačko-moslavačke županije Goran Čačić, predstavnik Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Željko Kučiš, v.d. načelnik Odjela za poticanje racionalnog gospodarenja energijom i energetske učinkovitosti u neposrednoj potrošnji.

 

PRIOPĆENJE ZA MEDIJE

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Prije otvaranja vrata hladnjaka, razmislite što vam je potrebno. Ne držite ih otvorena duže nego je potrebno, te provjerite jeste li ih dobro zatvorili odnosno prijanja li dobro brtva na vratima.