Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Prva ONLINE radionica Zelenog ureda

Održana je prva ONLINE radionica Zelenog ureda. EE tim Grada Čakovca osigurao je programsku podršku i povezivanja sustava koji je bio potreban za provedbu radionice. Ovom prilikom polovina djelatnika Gradske uprave Čakovec koji nisu odslušali “živu”  radionicu, nazočili su online prijenosu u gradskoj vijećnici, zgrada Gradske uprave, Kralja Tomislava 15.

Ovime se Grad Čakovec opredjelio na smanjenje CO2 emisija kroz transport  te poticanje upotrebe mrežnih tehnologija. Online prijenos znanja, razmjena mišljenja i ideja predstavlja Pilot projekt koji bi u budućnosti trebao zaživiti na svim instancama gdje je ovakav način komunikacije moguć kako bi se smanjili troškovi te potaknula upotreba tehnologija. Jelena Kremenjaš, voditeljica Zelenog ureda u UNDP-u, radionicu je održala u Zagrebu, dok je Krunoslav Posavec, voditelj Zelenog ureda Grada Čakovca osigurao nesmetani prijenos i projekciju u gradskoj vijećnici.

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Jeste li znali da ručnim pranjem posuđa trošite i do 80% više vode i 60% više el. energije nego pranjem u energetski efikasnoj perilici posuđa?