Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Svečani završetak ISGE edukacije krajnih korisnika Grada Osijeka

Svečani završetak ISGE edukacije krajnih korisnika Grada Osijeka

Povodom završetka edukacije krajnjih korisnika ISGE sustava Grada Osijeka, u srijedu je, u prostorijama Gradske galerije Waldinger, održana podjela uvjerenja o uspješno završenoj edukaciji. Prisutne su pozdravili  predstavnik EE tima grada Osijeka te pročelnik komunalnog odjela Milan Kamenko te voditelj SGE projekta Goran Čačić. 

UNDP-ov suradnik na projektu Domagoj Dvoržak održao je prezentaciju u kojoj su predstavljeni do sada postignuti rezultati. Tijekom provede edukacije, educirano je 49 zaposlenika koji su na 111 javnih objekta Grada Osijeka počele s redovitim praćenjem potrošnje energije. Po prvi puta iznesene su i jednostavne mjere uštede koje su proizašle iz prikupljenih podataka o potrošnji energije za razdoblje 2007. do 2011. godine.

Ovo svečano događanje obilježilo je kraj velikog dijela posla u sklopu suradnje Grada Osijeka i UNDP-a, kojim je Osijek postao prvi grad u Republici Hrvatskoj koji je uspio skupiti i unijeti u ISGE sve podatke o potrošnji na svojim javnim objektima za razdoblje 2007. do 2011. godine. 

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Perilicu rublja odaberite sukladno potrebama vašeg kućanstva i koristite prema uputama proizvođača.