Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

U Bujama educirano još 12 krajnjih korisnika ISGE-a

U Bujama educirano još 12 krajnjih korisnika ISGE-a

Održavanjem  ISGE edukacijske radionice za krajnje korisnike objekata  u vlasništvu Grada Buje, educirano je još 12 korisnika koji će pratiti mjesečnu i tjednu potrošnju na šest matičnih objekata i tri područne škole.

Siniša Krunić, tehnički administrator, prisutnima je pojasnio ulogu i funkcionalnosti ISGE-a, dok su Anja Kolacio i Nataša Grgorinić, asistentice,  prisutnima pomagale oko unosa mjesečnih računa u sustav. Domarima je pojašnjeno na koji način će tjedno očitavati brojila te kako očitavati digitalna brojila električne energije. 

Korisnici su na radionicu donjeli kopije računa za sve energente za razdoblje od 2007. do 2012. godine koji nedostaju u ISGE-u, a koje će djelatnici SGE projekta unijeti u Informacijski sustav te će na taj način njihovi objekti biti ažurirani sa svim podacima i računima za razdoblje 2007.-2012. godine i moći će se zaključati. Uz gradove Pulu, Labin, Pazin i Grad Buje je uspješno završio prvi dio programa edukacije i upisa računa. U narednom razdoblju se očekuju radionice za gradove Buzet i Novigrad. 

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Zimski vrt omogućuje dodatno iskorištavanje sunčeve energije. Naime, nagib sjenila na krovu zimskog vrta propušta nisko zimsko sunce, time omogućavajući zagrijavanje prostora.