Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

U Gradu Lepoglavi otvorena EE Info galerija

U sklopu provedbe SGE projekta u Gradu Lepoglavi, danas je gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić otvorio EE Info galeriju. Uz Gradonačelnika, pozdravni govor održao je i predstavnik FZOEU-a mr.sc. Željko Kučiš, v.d. načelnika Odjela za poticanje racionalnog gospodarenja energijom i energetske učinkovitosti u neposrednoj potrošnji.

Mladen Antolić, voditelj projekata EE u zgradarstvu, koji koordinira provedbu SGE projekta u Varaždinskoj županiji govorio je o rezultatima provođenja projekta kako u Gradu Lepoglavi tako i u Varaždinskoj županiji, dok je Zoran Bogunović, voditelj projekta za marketing, komunikacije i poslovna partnerstva, održao kratku prezentaciju komunikacijskih kanala EE projekta, kojih je dio i ova EE info galerija. 

U EE info galeriji izložene su informacije o stupnju provedbe SGE projekta u Gradu kao i informacije za građane o energetski efikasnom korištenju energije. Građani se za informacije u Gradu Lepoglavi mogu obratiti u EE info ured, kod voditelja EE ureda Dalibora Husnjaka, A. Mihanovića 12, tel: 042 494 306 i sada kroz EE Info galeriju.

 

PRIOPĆENJE ZA MEDIJE

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Pri kupnji, odaberite hladnjak s prirodnim radnim tvarima poput izobutana (R600a), koje prilikom ispuštanja ne oštećuju ozonski sloj i manje doprinose efektu staklenika.