Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

U Gradu Pagu održana edukacijska radionica o uspostavi Registra zgrada

U Gradu Pagu održana edukacijska radionica o uspostavi _Registra zgrada_

Danas je u prostorijama Gradske uprave Grada Paga održana edukacijska radionica o uspostavi Registra zgrada za osoblje objekata u vlasništvu Grada. Uvodnu riječ održao je Željko Holubec, voditelj Ureda za gospodarenje energijom te predstavio dosadašnje korake koje je Grad proveo u sklopu SGE projektai izrazio želju za nastavkom uspješne suradnje. Radionici su prisustvovali ravnatelji i tehničko osoblje ustanova Grada Paga i članovi EE tima.

Koordinatorica na projektu EE u zgradarstvu, Jelena Atlić McColgan, pojasnila je korake provođenja SGE projekta, ciljeve koji se postavljaju pred lokalnu samoupravu te očekivane rezultate uspješne provedbe projekta Poticanje energetske efikanosti u Hrvatskoj. Tehnički dio radionice održala je asistentica na projektu, Lana Hudetz, koja je pojasnila metodologiju uspostave Registra zgrada. Radionici je prisustvovalo devet zaposlenika iz gradskih ustanova. Stvorena je pozitivna povratna veza između krajnjih korisnika, EE tima grada Paga i UNDP tima.

 
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Prilikom izbora pećnice, birajte one s ventilatorom jer su energetski učinkovitije te su u mogućnosti uštedjeti od 10-15% energije.