Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

U Gradu Vinkovcima održan EE info dan i otvorene EE info točke

U Gradu Vinkovcima održan _EE info dan_ i otvorene _EE info točke_

U prostorima Gradske uprave Grada Vinkovaca, Kralja Zvonimira  1, na 1. katu, otvorene su dvije EE Info galerije i EE Info ured, čime je omogućeno građanima da dobiju savjete o energetskoj efikasnosti od stručnog energetskog savjetnika. EE info ured će u ljetnom razdoblju biti otvoren petkom od 9 – 15 sati dok će od jeseni za upite građana biti dostupan svaki radni dan.

EE info ured i EE info galerije dio su informativno-edukativne kampanje za građane koja se provodi kao podrška SGE projekta. Na glavnom gradskom trgu tijekom Dana grada Vinkovaca održan je EE Info dan koji je uključivao izložbu EE proizvoda/sustava renomiranih proizvođača odnosno distributera, Vaillant info mobil, EE kombi, info kombi Bosch toplinske tehnike, besplatno savjetovanje građana od strane energetskih savjetnika kao i informativne brošure te prikazivanje filma za djecu Misli na sutra.

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Fotonaponski sustav koji prati kretanje sunca i prema tome rotira fotonaponske module (tzv. tracking sustav) može proizvesti i do 40% više električne energije u odnosu na fiksni fotonaponski sustav.