Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

U Križevcima otvorena EE info galerija i EE info ured

U Križevcima otvorena EE info galerija i EE info ured

U prostorima Gradske uprave Grada Križevaca, na adresi I.Z. Dijankovečkog 12 danas je otvorena EE info galerija. Također, otvoren je i EE info ured koji je smješten na prvom katu Gradske uprave. Za besplatno savjetovanje o mjerama energetske efikasnosti, građani se mogu obratiti voditeljici EE info ureda Ljiljani Stojsavljević-Križan svakim radnim danom od 7 do 15 h.

U sklopu provedbe SGE projekta u Gradu Križevcima su provedena  4 besplatna energetska pregleda na 4 objekta u kojima se nalazi 6 ustanova a to su OŠ Vladimira Nazora, Gradska uprava, Dječji vrtić te Hrvatski dom u kojem se trenutno nalaze Glazbena škola i Gradska knjižnica, a u vrijeme energetskog pregleda još se nalazilo i Pučko otvoreno učilište. U pripadajućim studijama predložene su mjere povećanja energetske efikasnosti koje bi povećale kvalitetu korištenja prostora te omogućile energetske i financijske uštede.

 

PRIOPĆENJE ZA MEDIJE  

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Koristite manje papira i kad je god to moguće koristite reciklirani papir. Ispis pisačem, fotokopiranje i faksiranje troše energiju. Češće koristite elektroničku poštu - brže je, jeftinije i zdravije za okoliš.