Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

U Murskom Središću otvoren EE info ured

U Murskom Središću otvoren EE info ured

Grad Mursko Središće je, kao potpisnik Pisma namjere o uključivanju u SGE projekt, temeljem Zaključka Gradskog vijeća osnovao Info ured za energetsku efikasnost (EE info ured) u okviru postojećeg Upravnog odjela za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove. EE info ured će osim gospodarenja energijom u objektima u gradskom vlasništvu, pružati i usluge informiranja građana o mjerama uz pomoć kojih mogu smanjiti potrošnju energije u svom domu.

Gradski tim za gospodarenje energijom koji čini EE info ured su pročelnik Igor Dvanajščak i referent za graditeljstvo Antun Šimunić, koji su ujedno uspješno položili Tečaj za energetske savjetnike.

EE Info ured će osim gospodarenja energijom u objektima koji su u gradskom vlasništvu, pružati i usluge informiranja građana o mjerama uz pomoć kojih mogu smanjiti potrošnju energije u svom domu.

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Prilagodite posuđe količini hrane koju kuhate. Priprema manje količine hrane u velikoj posudi predstavlja nepotrebno trošenje energije.