Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

U Prelogu održana završna prezentacija LSCOP projekta i kviz znanja

U Prelogu održana završna prezentacija LSCOP projekta i kviz znanja

U predvorju Osnovne škole Prelog danas je održana završna prezentacija projekta Prelog, grad koji čuva svoje svjetlo (Light Saving City of Prelog - LSCOP) kojoj je nazočilo 100-tinjak učenika te nastavnici. U sklopu završne prezentacije, održan je i kviz znanja u kojem su sudjelovali učenici škole. Sudionici kviza pokazali su zavidno znanje i dobru pripremljenost te su im podijeljene i posebne nagrade, koje su se sastojale od platnene vrećice EE projekta, Philipsove štedne žarulje, a najuspješniji učenik je na dar dobio i posebno dizajniranu majicu.

Prezentaciju i kviz su izveli članovi projektnog tima, koji će u lipnju rezultate projekta prezentirati u Rumunjskoj na završnoj manifestaciji te odabiru najboljih projekata. Osnovna škola Prelog jedna je od 4 škole iz Hrvatske koja sudjeluje u međunarodnom projektu European schools for a living planet, potpomognutom EU sredstvima. Projekt OŠ Prelog podržao je i EE projekt. Voditeljica projekta je Maja Lesinger, a više informacija o aktivnostima moguće je pronaći na službenom blogu projekta, kao i na projektnoj Facebook stranici. 

/assets/images/post/1181/list/thumb/422048_189011704583025_272164854_n.jpg

Galerija fotografija

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Koristite manje papira i kad je god to moguće koristite reciklirani papir. Ispis pisačem, fotokopiranje i faksiranje troše energiju. Češće koristite elektroničku poštu - brže je, jeftinije i zdravije za okoliš.