Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

U Vukovaru održana ISGE radionica

U Vukovaru održana ISGE radionica

U zgradi HGK u Vukovaru danas je održana radionica za krajnje korisnike Informacijskog sustava za gospodarenje energijom (ISGE) Grada Vukovara. Na radionici je sudjelovalo 6 korisnika i članovi EE tima Grada, čiji je zadatak praćenje potrošnje energije na ukupno 13 gradskih objekata.

Na inicijativu EE tima, predstavnici gradskih tvrtki također su se uključili u SGE projekt i sa zanimanjem su prihvatili obveze oko rada u ISGE sustavu. Korisnici će informacije o potrošnji energije unositi na tjednoj bazi, retroaktivno će unijeti podatke o potrošnji energenata od početka 2011. godine, a naknadno će se unijeti i potrošnja energenata za referentnu 2007. godinu.

Radionicu je otvorio Tihomir Kedmenec, član EE tima, dok su tehnički dio radionice održali članovi UNDP tima iz Slavonije - Milan Panić, Ankica Gelo i Dragan Kovačević. 

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Kupujte veća pakiranja proizvoda koje redovito koristite. Za proizvodnju jedne boce od 1,5 l potroši se manje energije nego za 3 boce od 0,5 l. Također, proizvodi se i manje otpada.