Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Uručene nagrade riječkim osonovnoškolcima za najbolje crteže

Uručene nagrade riječkim osonovnoškolcima za najbolje crteže

U sklopu Energetskog tjedna u Gradu Rijeci, danas je u Art kinu Croatia otvorena izložba dječjih radova na temu Misli na sutra te su također proglašeni pobjednici u pet kategorija dječjih crteža. Za najbolje likovne radove za svaki od prvog do četvrtog razreda nagrađeni su Dominik Piveta, 2.b i Mia Cimaš, 3.b iz OŠ Nikola Tesla; Anabela Bunić, 2.a, OŠ Ivana Zajca; Rea Bartulović, 3.b, OŠ Kozala i Aleksandar Vojvodić, 4.b, OŠ Turnić. Za najbolji zajednički likovni rad nagračen je 2.b razred OŠ Dolac. Autori najboljih radova su dobili Pismo indijanskog poglavice te prigodne darove. 

Na početku događanja, prisutnima se, pozdravnim govorom, obratila pročelnica Odjela za školstvo Grada Rijeke Sanda Sušanj koja je istaknula značaj ove akcije za školstvo Grada Rijeke, a 

/assets/images/post/905/list/thumb/Misli na sutra_izlozba u Rijeci.JPG

regionalna koordinatorica SGE projekta Anita Klanac pojasnila je ulogu SGE projekta i informativni-edukativnih aktivnosti te pohvalila izvrstan odaziv škola i učenika. Izložbu je otvorio dogradonačelnik Miroslav Matešić. 

U sklopu aktivnosti informiranja i edukacije građana, organiziran je ciklus info-edu školskih sati Misli na sutra koji su se u protekloj i tekućoj godini održali u svim riječkim osnovnim školama za učenike nižih razreda. Info-edu školske sate održali su članovi regionalnog SGE tima, a tom prilikom je pokrenut i natečaj za najbolje likovne radove na temu energetske efikasnosti odnosno poruka filma Misli na sutra.

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Prilikom hlađenja prostora, razlika između vanjske i unutarnje temperature ne bi trebala biti viša od 7°C!