Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Završen ciklus radionica za tehničko osoblje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

Završen ciklus radionica za tehničko osoblje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

Za zaposlenike Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, tijekom svibnja i lipnja, održano je pet uvodnih radionica o programu Vlade Dovesti svoju kuću u red. Radionice su održane u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku, a ukupno je sudjelovalo 72 predstavnika iz 83 objekta odnosno 22 područne službe te središnjeg ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Sudionicima radionice dosadašnje rezultate i aktivnosti Programa te plan rada za naredno razdoblje predstavila je Vanja Lokas, koordinatorice za registar. Voditelji timova za registar Boris Angirević, Domagoj Odak, Tanja Sablić, Goran Monjac i Jasmin Mekanović su zaposlenike HZZ-a upoznali s uspostavom registra zgrada u vlasništvu i na korištenju Republike Hrvatske u vidu obilaska objekta, analize računa, izrade Energetskog izvještaja te unosa podataka u Informacijski sustav za gospodarenje energijom (ISGE). 

U planu je obilazak svih lokacija, unos podataka u ISGE te uspostava tjednog i mjesečnog praćenja potrošnje sa ciljem uspostave sustavnog gospodarenja energijom na objektima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

 
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Zimski vrt omogućuje dodatno iskorištavanje sunčeve energije. Naime, nagib sjenila na krovu zimskog vrta propušta nisko zimsko sunce, time omogućavajući zagrijavanje prostora.