Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Završena edukacija krajnjih korisnika ISGE-a u Vinkovcima

Završena edukacija krajnjih korisnika ISGE-a u Vinkovcima

U prosincu je završena edukacija krajnjih korisnika ISGE sustava Grada Vinkovaca. Kroz tri interaktivne radionice, koje su održane u Poljoprivredno šumarskoj školi u Vinkovcima, educirani su svi članovi vinkovačkog EE tima i krajnji korisnici objekata u vlasništvu i na korištenju Grada Vinkovaca. Educirani korisnici pratit će potrošnju energije u 42 objekta.

Osim korisnika, na radionici su bili prisutni i rukovoditelji lokalnih opskrbljivača plinom, vodom i električnom energijom koji su podržali sve aktivnosti SGE projekta i direktno upoznali korisnike sa pojedinim specifičnostima na koje treba obratiti pažnju pri očitavanju pojedinih brojila za energente. Također su pokazali spremnost za suradnju ukoliko bilo koje od brojila nije dostupno za očitanja i za dodatnu edukaciju ukoliko bude potrebno. Voditeljica vinkovačkog EE tima, Mandica Sanković pozdravila je sve korisnike uvodnim govorom, objasnila ciljeve i svrhu aktivnosti, dok su tehnički dio radionica održali UNDP-ovi suradnici, Mia Dragović, Anita Đuran, Milan Panić i Dragan Kovačević. 

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • U prostorima u kojima se ne boravi, poput hodnika, garaže ili vrta, postavite rasvjetu sa ugrađenim senzorima pokreta, koji će se brinuti da rasvjeta bude uključena samo kada je potrebna.